Fjerning av skjevhet i rekruttering

Bli med på en spennende rundebordssamtale der vi diskuterer hvordan du fjerner bias fra rekrutteringen, hva du må ta stilling til og hvordan du kommer i gang med implementeringen.

Nettseminar:

🗓 21. september 2023

🕰  14:00–15:00

🧑‍💻 Online via Zoom

Det er veldig viktig å fjerne bias i rekrutteringen dersom du vil fremme mangfold og inkludering i organisasjoner. Ved å fjerne biaser får arbeidsgivere tilgang til et større antall talenter og kan dermed ansette enkeltpersoner fra ulike bakgrunner og perspektiver. Dette fører til bedre kreativitet, innovasjon og problemløsningsferdigheter i arbeidsstyrken, noe som til slutt fremmer organisasjonens suksess.

Talere

Carl-Johan Holmberg

Forsker og bedriftsanalytiker hos Refapp

Carl-Johan har en akademisk bakgrunn i arbeids- og organisasjonspsykologi. I rollen som fagperson hjelper han organisasjoner med å utføre referansekontroller på en mer presis og rettferdig måte.

Meri Wiik

Customer Marketing Activation Manager hos Essity

Meri er en prisbelønt markedsfører med bakgrunn fra alle deler av bransjen; byråer, bedrifter og oppstartsbedrifter. I vår fortalte hun engasjert om oppturer og nedturer på arbeidsmarkedet, og engasjerte hele bransjen i jobbjakten.

Jyoti Sohal-David

Co-founder og COO hos Umbrella

Jyoti er gründer, rekrutterer, mangfoldscoach og pedagog. I løpet av de siste fem årene har hun hatt en bemerkelsesverdig innvirkning på mangfoldsområdet i Norge, og har etablert seg som en tankeleder innen DEIB i Norge.