Office Warming Event Finland

Tule mukaan “lämmittelemään” uutta toimipistettämme Helsingissä, kun tutkimme työnhakijan polkua 🇫🇮 💖

*Huomaa: tapahtuma on pieni ja paikkoja on siksi rajoitetusti. Saat sähköpostiviestin jossa vahvistetaan, että paikkasi on varattu tapahtumaan.

🗓 Päiväys: torstai 25. toukokuuta 2023

Aika: 14:00 - 18:00

📍 Sijainti: Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Uusi Helsingin toimistomme on nyt avattu! 🇫🇮

Tähän inspiroivaan, vain kutsuvieraille tarkoitettuun, tilaisuuteen olemme kutsuneet Duunitorin jakamaan tämän vuoden kansallisen rekrytointitutkimuksen tuloksia ja kurkistamaan vuoden 2023 näkymiin. Yhdessä Ilmiö Talent Agencyn kanssa syvennymme rekrytointiprosessiin hakijan näkökulmasta.

Täytä lomake ja ilmoittaudu mukaan! ✨ 

Mikael Korpi

Talent acquisition generalist and Co-Founder of Ilmiö Talent Agency.

Ilmiö syntyi perustajiensa työelämän käännekohdassa, joka osaltaan valaisi missiota paremman työelämän ja rekrytoinnin kehittämisessä. Ilmiöllä Mikael auttaa yrityksiä löytämään ja tunnistamaan sopivat kyvykkyydet haastavammastakin osaajamarkkinasta sekä kehittämään yrityksen valmiuksia rekrytoida itsenäisesti.

Lauri Vaisto

Principal Consultant - Strategy & Employer Brand - johtaa Duunitorin Employer Brand Advisory -tiimiä.

Työnantajabrändin johtaminen on yhä useamman työnantajan prioriteetti, kun kilpailu osaajista kiristyy. Laurin työhön kuuluu jatkuva vuoropuhelu suurimpien suomalaisten työnantajien henkilöstö-, markkinointi-, viestintä- ja liiketoimintajohdon kanssa.

Erityisosaamisenaan bränditutkimus, luovat konseptit ja rekrytointimarkkinoinnin menetelmät, Lauri on aktiivinen osallistuja, kirjoittaja ja puhuja suomalaisessa brändijohtamisen yhteisössä. Lue lisää Laurin työstä LinkedInissä ja Duunitorilla.