Hvorfor det å ansette 50+ får selskapet ditt til å blomstre

Hvis de av oss som jobber med å rådgi bedrifter i ansettelsesprosesser ikke bidrar til å bekjempe fordommer, 𝗵𝘃𝗲𝗺 skal så gjøre det? Enten disse fordommene gjelder alder, navn eller noe helt annet. I vår første Frokostklubb sammen med Huma, Learnifier og Nova Consulting Group skal vi se nærmere på hvordan vi kan motvirke aldersdiskriminering på arbeidsplassen og i rekrutteringsprosessen.

Bli med i diskusjonen! 🔥

🗓️ 27. april kl. 08.30–11:00

📍️ Telegrafen, Kongens gate 21, 0157 Oslo

☕️️ Vi spanderer frokosten!

Agendaen

⭐️ 8:30 – Dørene åpnes

⭐️ 8:30 - 9:00 - Frokost

⭐️ 9:00 - 9:10 - Introduksjon

⭐️ 9:10 - 10:00 - Paneldebatt

⭐️ 10:00 - 10:45 - Spørsmål og svar med publikum

⭐️ 11:00 - Arrangementet avsluttes

Vi oppfordrer i høy grad publikum til å delta i diskusjonen, så kom gjerne med eventuelle spørsmål du måtte ha!

Kristin Westreng Aas

Rekrutterer & Gründer, Kløkt

Kristin Westreng Aas er headhunter og gründer av rekrutteringsselskapet Kløkt.

Hun har 15 års ledererfaring fra norske og internasjonale selskaper, og er sertifisert i inkluderende lederskap og mangfoldsledelse fra University of Colorado. Kristin har tatt til orde for at rekrutteringsbransjen må ta et større ansvar i bekjempelsen av fordommer og diskriminering i arbeidslivet, og bruker LindkedIn som kanal for holdningsskapende arbeid.

Kimiya Sajjadi

Mangfold og inkluderingskonsulent, Big Enough Global

Kimiya Sajjadi er jusstudenten som hoppet av studiene for å etablere Big Enough Global, som hjelper virksomheter med å rekruttere og beholde flerkulturelle talenter. I 2021 vant de YS sin likestillingspris og Kimiya har blitt kåret av Dagens Næringsliv til å være en av deres 30 ledestjerner under 30 år.

Stein Ove Kvamme

Seniorrådgiver Medvind Personal AS, daglig leder 5 Kløver AS og styremedlem i 50 til 100 AS.

Stein Ove Kvamme har 20 års erfaring fra HR, karriererådgivning og rådgiver for non-profit organisasjoner. Han har spesialisert seg på senior- og livsfasepolitikk, og er styremedlem i medlemsorganisasjonen 50 til 100, der FNs bærekraftsmål danner grunnlaget for all virksomhet. Stein Ove engasjert i å bidra til en mer bærekraftig fremtid, og han mener at seniorers erfaring og kompetanse er en verdifull ressurs som bør utnyttes mer i samfunnet. Ved siden av dette driver han også sitt eget konsulentfirma, 5 Kløver AS, som tilbyr karriererådgiving til enkeltpersoner og organisasjoner.

Introdusere: Frokostklubben

Frokostklubben er et tilbakevendende arrangement i Oslo som samler likesinnede kreative mennesker, anerkjente eksperter og mennesker i HR-verdenen og gir dem muligheten til å hente inspirasjon hos hverandre. Sammen med våre venner i Huma, Learnify og Nova Consulting Group inviterer deg til å få innsikter og bli inspirert i en rekke ulike temaer innen rekruttering, i tillegg til å drive nettverksbygging med andre HR-ansatte.

Og du blir ikke gående sulten – vi byr nemlig på avokadosmørbrød, ferskpresset juice og bakverk!

Huma er HR-systemet om er lett å bruke og lett å like, med ett-klikks integrasjon til Teamtailor. Lokalt tilpasset innhold og verktøy for blant annet kontrakter, fravær og håndbok gjør Huma perfekt for små- og mellomstore bedrifter.

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Siden 2012 har vi hjulpet over 300 organisasjoner til å bruke vår plattform til å lære opp og utvikle medarbeider, medlemmer, kunder, partnere og andre viktige grupper.

Nova Consulting Group er et skandinavisk konsulentfirma som består av en gruppe spesialiserte selskaper som tilbyr et komplett spekter av digitale tjenester til både privat og offentlig sektor.

Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Vi presenterer verten: Vuong Nguyen

Vuong har jobbet med ledelse, employer branding og rekruttering i over 10 år.  Det siste året har Vuong jobbet som Account Manager for Teamtailor, og han har rukket å snakke med over 100 bedrifter om deres employer brand og rekruttering.