Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty:

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka Teamtailor käsittelee henkilötietojasi, jos:

  1. käytät Teamtailorin tarjoamaa palvelua, ts. joko i) rekrytointi- ja työnantajamielikuvapalveluitamme tai ii) Aboard HR -palveluamme (molemmat ovat “palveluita” ja sinä olet “käyttäjä”).

  2. edustat Teamtailor-asiakasta suhteessa Teamtailoriin, esimerkiksi allekirjoittamalla sopimuksen Teamtailorin ja asiakkaamme kanssa (“asiakkaan yhteyshenkilö”).

  3. edustat yhtiötä, jonka Teamtailor on tunnistanut mahdolliseksi asiakkaaksi (”mahdollinen käyttäjä”).

  4. edustat yhtiötä, joka on Teamtailorin toimittaja tai kumppani palvelua tarjottaessa (“kumppanin yhteyshenkilö”).

  5. otat yhteyttä Teamtailoriin esimerkiksi sivustomme tai asiakastukemme kautta, mutta et kuulu mihinkään yllä luetelluista ryhmistä (”muu yhteyshenkilö”).

Lisäksi tämä tietosuojakäytäntö määrittelee sinun oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä.

Maininta ”Teamtailor”, ”me”, ”meidän” jne. viittaa yhtiöön nimeltä Teamtailor AB, Östgötagatan 16, 11621 Tukholma, Ruotsi, joka on rekisteröity Ruotsin kaupparekisteriin numerolla 556936-6668.

1. Tietoja henkilötietojen käsittelystä

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti yhdistää elävään, fyysiseen henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja IP-osoite. Henkilötietojen käsittelyä on kaikki automatisoitu henkilötietojen käyttö, kuten henkilötietojen kerääminen, luominen, analysointi, jakaminen ja poistaminen.

On olemassa lakeja ja asetuksia siitä, miten yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja. Näitä kutsutaan tietosuojalaeiksi. Henkilötietojen erilaista käsittelyä koskevat erilaiset tietosuojalait, samoin kuin eri puolilla maailmaa. Tärkeä esimerkki tietosuojalaista, joka koskee Teamtailorin suorittamaa henkilötietojesi käyttöä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, on EU:n tietosuoja-asetus (2016/679, GDPR).

Useimmat tietosuojalakien velvoitteet koskevat niin kutsuttua rekisterinpitäjää. Rekisterinpitäjä on elin, joka päättää, mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään ja miten niitä käsitellään. Rekisterinpitäjä voi käyttää niin kutsuttua henkilötietojen käsittelijää. Henkilötietojen käsittelijä on elin, joka voi käsitellä henkilötietoja vain rekisterinpitäjän ohjeiden mukaisesti, eikä se voi käyttää henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa.

2. Onko Teamtailor rekisterinpitäjä vai henkilötietojen käsittelijä?

2.1 Käyttäjät

Teamtailor käsittelee käyttäjien henkilötietoja sekä tietojen käsittelijänä että rekisterinpitäjänä.

Kun edustamasi yhtiö rekisteröityy palveluun ja antaa sinun käyttää sitä, yhtiö on palvelussa tapahtuvan henkilötietojen käsittelyn rekisterinpitäjä. Teamtailor toimii henkilötietojen käsittelijänä. Saadaksesi tietoa siitä, kuinka edustamasi yhtiö käsittelee henkilötietojasi palvelua käyttäessäsi tai käyttäessäsi oikeuksiasi, ota yhteyttä työnantajaasi. 

Kun edustamasi yhtiö rekisteröityy palveluun ja käyttää sitä, myös Teamtailor kerää rajallisen määrän henkilötietoja sinusta ja käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. Näin tehdessämme toimimme rekisterinpitäjänä. Tämä henkilötietojesi käyttö on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä.

2.2 Kaikki muut ryhmät

Teamtailor käsittelee rajallista määrää henkilötietoja muista yllä luetelluista henkilöryhmistä. Näin tehdessämme toimimme rekisterinpitäjänä. Tämä henkilötietojesi käyttö on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä.

3. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

  • Yhteys- ja tunnistamistietoja – kuten nimi, titteli, sukupuoli, työsähköpostiosoite, työmatkapuhelinnumero.

  • Yhtiöön liittyviä tietoja – tietoja yhtiöstä, jossa työskentelet, ja sen sopimuksesta Teamtailorin kanssa, kuten yhtiön nimi, tietoja oikeudestasi edustaa yhtiötä, taloudellisia tietoja ja laskutustietoja.

  • Teknisiä ja tilastollisia tietoja – keräämme palvelusta ja sivustoiltamme teknisiä ja tilastollisia tietoja, kuten IP-osoitetietoja ja tietoja toiminnastasi palvelussa.

  • Laitetietoja – keräämme sivustojemme käyttöösi liittyviä tietokoneesi (tai mobiililaitteesi) teknisiä ja tilastollisia tietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi ja -versio, käyttäytyminen istunnon aikana, liikenteen lähde, näytön resoluutio, valittu kieli, maantieteellinen sijainti, käyttöjärjestelmä ja vastaavia tietoja laitteestasi ja laitteesi asetuksista/käytöstä.

  • Viestintäsi Teamtailorin kanssa – kuten syöttämäsi tiedot sivustomme lomakkeille ja chattikeskustelut, sähköpostiviestintä yhteyshenkilöidemme ja asiakastukemme kanssa. Jos annat meille tai julkaiset arvioinnin palvelustamme ja annat meille oikeuden käyttää sitä, myös tämä katsotaan osaksi viestintääsi Teamtailorin kanssa.

4. Mistä saamme henkilötietosi?

4.1 Kaikki ryhmät

  • Sinulta. Saamme suuren osan käsittelemistämme tiedoistasi sinulta. Voit antaa meille tietoja itsestäsi monella eri tavalla, esimerkiksi käyttämällä palvelua, osallistumalla tapahtumaan, ottamalla meihin yhteyttä pyytääksesi demoa palvelusta tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme. Voit aina olla antamatta meille tietojasi. Tässä tapauksessa emme kuitenkaan voi tukea sinua joissakin asioissa, kuten tarjota demoa, kutsua sinua tapahtumaan tai vastata tukikysymykseesi.

  • Edustamaltasi yhtiöltä, esimerkiksi jotta voit käyttää palvelua, sopimuksen solmimiseksi Teamtailorin kanssa tai laskutusta varten.

  • Sosiaalisesta mediasta tai muusta julkisesta tiedonlähteestä, kuten julkisesta LinkedIn-profiilistasi ja muista medioista, joissa julkaiset julkisen arvioinnin palvelusta.

4.2 Vain mahdolliset käyttäjät

  • Liiketoimintakumppaneiltamme, jotka lähettävät meille tietosi, koska he tietävät tai uskovat, että olet kiinnostunut palvelumme käyttämisestä.

  • Liidien luontipalveluilta, jotka keräävät yhteystietojasi julkisista lähteistä.

Mikäli haluat lisätietoa tarkoista lähteistä, joista olemme saaneet henkilötietojasi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alla olevasta osiosta 10.

5. Mihin käytämme henkilötietojasi, millä oikeusperusteella ja kuinka kauan?

Alla olevissa osioissa kuvataan:

  • mihin tarkoitukseen (tarkoituksiin) käytämme henkilötietojasi.

  • mitä henkilötietoryhmiä käsittelemme kussakin tarkoituksessa.

  • niin kutsuttu oikeusperuste, jonka perusteella käsittelemme henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen. Oikeusperuste on GDPR:n mukainen syy tietojen käyttämiseen.

  • kuinka kauan Teamtailor käyttää henkilötietoja kuhunkin tarkoitukseen.

5.1 Kaikki ryhmät

TarkoitusKäytetyt henkilötietoryhmätOikeusperusteKuinka kauan henkilötietoja käytetään tähän tarkoitukseen?
Jos pyydät saada meiltä tietoa, esim. tilaamalla uutiskirjeen tai palvelun kokeilun tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme, käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tiedot ja dokumentoidaksemme vastauksemme.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä pyynnöstäsi riippuen.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida tarjota ulkopuolisille osapuolille heidän pyytämiään tietoja.

Käyttäjät, asiakkaiden yhteyshenkilöt ja kumppanien yhteyshenkilöt: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.

Mahdolliset käyttäjät ja muut yhteyshenkilöt: kaksi (2) vuotta siitä, kun olemme viimeksi olleet yhteydessä kanssasi.

Jos pyydät saada meiltä tietoa, esim. tilaamalla uutiskirjeen tai palvelun kokeilun tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme, käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tiedot ja dokumentoidaksemme vastauksemme.

Sekä Teamtailor että kumppani voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä ja tehdä tarjouksia, tarjota sisältöä tai muuta tietoa.

Saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka kumppani käsittelee henkilötietojasi, kehotamme tutustumaan kumppanin tietosuojakäytäntöön.

Yhteys- ja tunnistamistiedot

Yhtiöön liittyvät tiedot

Viestintäsi Teamtailorin kanssa

Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida tarjota ulkopuolisille osapuolille heidän pyytämiään tietoja.

Käyttäjät, asiakkaiden yhteyshenkilöt ja kumppanien yhteyshenkilöt: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.

Mahdolliset käyttäjät ja muut yhteyshenkilöt: kaksi (2) vuotta siitä, kun olemme viimeksi olleet yhteydessä kanssasi.

Jos ilmoittaudut järjestämäämme tapahtumaan: nykyisille, entisille ja mahdollisille asiakkaillemme ja yhteishenkilöillemme järjestettävien tapahtumien hallinta.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida markkinoida tuotteitamme, palveluitamme ja tapahtumiamme mahdollisille, nykyisille ja entisille asiakkaillemme ja yhteyshenkilöillemme.

Käyttäjät, asiakkaiden yhteyshenkilöt ja kumppanien yhteyshenkilöt: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.

Mahdolliset käyttäjät ja muut yhteyshenkilöt: kaksi (2) vuotta siitä, kun olemme viimeksi olleet yhteydessä kanssasi.

Sivustojemme ja palveluidemme tietoturvan ylläpitäminen, kehittäminen, testaaminen tai muu varmistaminen. Tämä sisältää myös petosten ja muiden lainvastaisten toimien havainnoinnin, tutkimisen ja estämisen.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida tarjota asiakkaillemme turvallinen ja vaatimustenmukainen sivusto ja palveluita.

Käyttäjät, asiakkaiden yhteyshenkilöt ja kumppanien yhteyshenkilöt: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.

Mahdolliset käyttäjät ja muut yhteyshenkilöt: yksi (1) vuosi sen jälkeen, kuin olet vieraillut sivustollamme ja käyttänyt palveluamme.

Luoda koottua analytiikkaa palvelumme, sivustoidemme ja asiakastukemme käytöstä ja suorituksesta tilastollisiin ja tuotekehityksen tarkoituksiin.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida kehittää palveluita asiakkaillemme.Anonymisointiprosessin ajan.
Kerätä tietoa siitä, kuinka käytät rekrytointi- ja työnantajamielikuvapalveluita tarjoavaa sivustoamme käyttämällä evästeitä ja muita seurantatekniikoita. Voit lukea lisää evästeiden käytöstämme evästekäytännöstämme.

Tekniset ja tilastolliset tiedot

Laitetiedot

Välttämättömät evästeet: etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida tarjota sivustomme sillä vieraileville kävijöille.

Muihin tarkoituksiin käytetyt evästeet: suostumuksesi.

Saadaksesi tietoa siitä, kuinka kauan säilytämme evästeillä keräämiämme tietoja, tutustu evästekäytäntöömme.
Mahdollisen fuusion, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko yrityksemme tai sen osan oston yhteydessä henkilötietojasi voidaan käsitellä tai niitä voidaan jakaa tai siirtää prosessin osapuolille.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida kehittää liiketoimintaamme.Due diligence -prosessin ajan.
Jos viranomainen pyytää tietoja sinusta ja meidän on lain mukaisesti annettava tietoja, teemme niin.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Tämä on välttämätöntä, että Teamtailor voi noudattaa laillista velvoitettaan.Viranomaisen pyynnön edellyttämän ajan.

Jos omien oikeuksiemme tai omaisuutemme tai asiakkaidemme tai kolmansien osapuolten oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi meidän täytyy jakaa tietoja sinusta viranomaisille tai muille mahdolliseen tai käynnissä olevaan oikeusprosessiin liittyville osapuolille.

Jaamme henkilötietojasi toimittajillemme, jotka toimittavat Teamtailorille palveluita ja toiminnallisuutta, kuten: tietokeskukset, palvelualustat, tukitapausten käsittelyjärjestelmät, CRM-järjestelmät ja liiketoimintakonsultit.

Tämä sisältää myös muita Teamtailor-ryhmän osia, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme.

Toimittajat voivat puolestaan luovuttaa tällaisia tietoja omille alihankkijoilleen. Toimittajat ja niiden alihankkijat ovat Teamtailorin henkilötietojen käsittelijöitä.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida käyttää muiden yhtiöiden palveluita ja toiminnallisuutta, jota emme pysty tarjoamaan itse.

Tämä vaihtelee käytetystä toimittajasta riippuen.

Enimmäisaika on kuitenkin pisin aika, jonka ajan käytämme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Katso myös alla olevasta osiosta 6 tietoja oikeudestasi saada tietoa siitä, kuka on vastaanottanut henkilötietojasi ja kuinka kauan he säilyttävät henkilötietojasi.

5.2 Käyttäjät

TarkoitusKäytetyt henkilötietoryhmätOikeusperusteKuinka kauan henkilötietoja käytetään tähän tarkoitukseen?

Palveluidemme, tuotteidemme ja tapahtumiemme, joiden uskomme kiinnostavan sinua, markkinointi ottamalla sinuun yhteyttä esim. soittamalla sinulle tai lähettämällä sinulle tietoa sähköpostitse.

Jos et halua saada meiltä suoramarkkinointia, voit kieltää sen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuspainiketta tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@teamtailor.com.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida markkinoida tuotteitamme, palveluitamme ja tapahtumiamme mahdollisille, nykyisille ja entisille asiakkaillemme.Niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.
Palveluun liittyvät asiakaskyselyt.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä kyselyn aiheesta riippuen.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida ymmärtää olemassa olevien ja entisten asiakkaidemme mielipiteitä palvelusta.Niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.
Voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä, voimmeko julkaista antamasi asiakasarvioinnin markkinoidaksemme palvelua.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.

Arviointisi kerääminen ja yhteyden ottaminen sinuun: etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida pyytää sinulta arviointia.

Arvioinnin julkaiseminen: suostumuksesi.

Arviointisi kerääminen ja yhteyden ottaminen sinuun: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.

Arvioinnin julkaiseminen: julkaisun elinaika tai lyhyempi aika, jos peruutat suostumuksesi.

Käyttäjien palvelun ja palvelun erityisten ominaisuuksien käyttämisestä kerättyjen tilastotietojen analysointi auttaaksemme asiakkaitamme optimoimaan heidän palveluiden käyttöään.Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida kehittää palveluitamme ja tukea asiakkaitamme.Niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen.
Sinun ja meidän välistemme tapaamisten tallentaminen ja analysointi.

Yhteys- ja tunnistamistiedot

Yhtiöön liittyvät tiedot

Viestintäsi Teamtailorin kanssa

Suostumuksesi

Kumpi vain on lyhyempi:

(i) niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen; ja (ii) kunnes peruutat suostumuksesi.

Tuotteidemme, palveluidemme ja tapahtumiemme markkinoinnin ja mainonnan mukauttaminen. Etenkin käytämme tietojasi:

- salliaksemme sinun näkevän Teamtailorin mainokset, jotka kiinnostavat sinua erityisesti;

- varmistaaksemme, ettet näe Teamtailorin mainoksia, jotka eivät kiinnosta sinua; ja

- löytääksemme henkilöitä, joilla on kanssasi samankaltainen profiili.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida mukauttaa tuotteidemme, palveluidemme ja tapahtumiemme markkinointia oikeille kohderyhmille.Niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa ja enintään kolme (3) vuotta sen jälkeen

5.3 Asiakkaan yhteyshenkilöt ja kumppanin yhteyshenkilöt

TarkoitusKäytetyt henkilötietoryhmätOikeusperusteKuinka kauan henkilötietoja käytetään tähän tarkoitukseen?
Sopimuksen solmiminen Teamtailorin ja edustamasi yhtiön välillä, sopimuksen hallinnoiminen ja dokumentoiminen.

Yhteys- ja tunnistamistiedot

Yhtiöön liittyvät tiedot

Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida solmia, dokumentoida ja hallinnoida sopimusta edustamasi yhtiön kanssa.

Sopimuksen solmiminen ja hallinnoiminen: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa.

Sopimuksen dokumentoiminen sen päättymisen jälkeen: enintään kymmenen (10) vuotta sopimuksen päättymisestä.

Laskutus- ja maksamistarkoitukset, eli:

- edustamasi yhtiön laskuttaminen, jos se ostaa jotain Teamtailorilta,

- edustamasi yhtiön lähettämien laskujen maksaminen, jos Teamtailor ostaa jotain siltä,

- näihin laskuihin liittyvien transaktioiden käsitteleminen.

Yhteys- ja tunnistamistiedot

Yhtiöön liittyvät tiedot

Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida saada maksuja asiakkaillemme tarjoamastamme palvelusta (palveluista), sekä vastaavasti voidaksemme maksaa saamistamme palveluista.

Meillä on myös lakisääteinen velvoite dokumentoida ja säilyttää tiedot meille maksetuista maksuista kirjanpitolain mukaisesti (1999:1078).

Laskutus- ja maksunkäsittelytarkoitukset: niin kauan kuin edustamallasi yhtiöllä on sopimus Teamtailorin kanssa.

Kirjanpitotarkoitukset: seitsemän (7) vuoden ajan.

5.4 Mahdolliset käyttäjät

TarkoitusKäytetyt henkilötietoryhmätOikeusperusteKuinka kauan henkilötietoja käytetään tähän tarkoitukseen?

Palveluidemme, tuotteidemme ja tapahtumiemme, joiden uskomme kiinnostavan sinua, markkinointi ottamalla sinuun yhteyttä esim. LinkedInin välityksellä, soittamalla sinulle tai lähettämällä sinulle tietoa sähköpostitse.

Jos pyydät meitä ottamaan sinuun yhteyttä myöhemmin, säilytämme henkilötietosi, jotta voimme tehdä niin.

Jos pyydät meitä olemaan ottamatta sinuun yhteyttä, säilytämme henkilötietosi varmistaaksemme, ettemme ota sinuun uudelleen yhteyttä.

Jos et halua saada meiltä suoramarkkinointia, voit kieltää sen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuspainiketta tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@teamtailor.com.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida markkinoida tuotteitamme, palveluitamme ja tapahtumiamme mahdollisille, nykyisille ja entisille asiakkaillemme.Kaksi (2) vuotta viimeisestä yhteydenotosta kanssasi.

Jos olet ottanut meihin yhteyttä esimerkiksi ilmoittautumalla palvelun kokeilujaksolle, käytämme tietojasi mukauttaaksemme tuotteidemme, palveluidemme ja tapahtumiemme markkinointia ja mainontaa.

Etenkin käytämme tietojasi:

- salliaksemme sinun näkevän Teamtailorin mainokset, jotka kiinnostavat sinua erityisesti;

- varmistaaksemme, ettet näe Teamtailorin mainoksia, jotka eivät kiinnosta sinua; ja

- löytääksemme henkilöitä, joilla on kanssasi samankaltainen profiili.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikkia yllä lueteltuja henkilötietoryhmiä.Etujen tasapainottaminen perustuen oikeutettuun etuumme voida mukauttaa tuotteidemme, palveluidemme ja tapahtumiemme markkinointia oikeille kohderyhmille.Kaksi (2) vuotta viimeisestä yhteydenotosta kanssasi.
Sinun ja meidän välistemme tapaamisten tallentaminen ja analysointi.

Yhteys- ja tunnistamistiedot

Yhtiöön liittyvät tiedot

Viestintäsi Teamtailorin kanssa

Suostumuksesi

Kumpi vain on lyhyempi:

(i) Kaksi (2) vuotta viimeisestä yhteydenotosta kanssasi; ja (ii) kunnes peruutat suostumuksesi.

6. Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

6.1 Kaikki ryhmät

  • Liiketoimintakumppani(t), jonka (joiden) kanssa järjestämme tapahtuman tai luomme sisältöä – katso yllä oleva osio 5.1.

  • Yritysoston, fuusion tai liiketoiminnan myynnin osapuolet – katso yllä oleva osio 5.1.

  • Viranomaiset ja muut mahdolliseen tai olemassa olevaan oikeuskäsittelyyn osallistuvat osapuolet – katso yllä oleva osio 5.1.

  • Toimittajamme ja niiden alihankkijat – katso yllä oleva osio 5.1.

6.2 Käyttäjät

  • Kanavan, jota käytämme ottaaksemme sinuun yhteyttä, tarjoaja – katso yllä oleva osio 5.2.

  • Kanavat, joissa antamasi asiakasarviointi on julkaistu – katso yllä oleva osio 5.2.

  • Edustamasi yhtiö – katso yllä oleva osio 5.2.

6.3 Asiakkaan yhteyshenkilöt ja kumppanin yhteyshenkilöt

  • Edustamasi yhtiö – katso yllä oleva osio 5.3.

  • Maksunkäsittelypalvelun tarjoaja – katso yllä oleva osio 5.3.

6.4 Mahdolliset käyttäjät

  • Kanavan, jota käytämme ottaaksemme sinuun yhteyttä, tarjoaja – katso yllä oleva osio 5.4.

Mikäli haluat lisätietoa tarkoista henkilötietojesi vastaanottajista tai siitä, kuinka kauan ne säilyttävät henkilötietojasi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alla olevasta osiosta 10.

7. Milloin siirrämme henkilötietojasi EU-/ETA-alueen ulkopuolelle ja kuinka suojaamme niitä silloin?

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU-/ETA-alueella.

Jotkut toimittajamme ja niiden alihankkijat kuitenkin käsittelevät henkilötietojasi EU-/ETA-alueen ulkopuolella.

Käytämme myös toimittajia, joiden emoyhtiö tai joiden alihankkijan emoyhtiö on EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Olemme näissä tapauksissa ottaneet huomioon vaaran, että henkilötietoja voidaan luovuttaa EU-/ETA-alueen ulkopuolella oleviin maihin esimerkiksi viranomaisten pyynnöstä.

Tilanteissa, joissa toinen henkilötietojesi vastaanottaja (kuten kuvattu yllä olevassa osiossa 6) on EU-/ETA-alueen ulkopuolella, myös henkilötietojasi siirretään EU-/ETA-alueen ulkopuolelle.

Kun me (tai jokin toimittajistamme) siirrämme henkilötietojasi EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistamme, että käytämme GDPR:ssä hyväksyttyjä turvatoimia siirron mahdollistamiseksi. Käytössämme ovat seuraavat turvatoimet:

Kun henkilötietojasi siirretään EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, otamme myös käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet suojataksemme luovutettavia henkilötietoja. Mitä suojatoimenpiteitä tarkkaan ottaen otamme käyttöön riippuu siitä, mikä on teknisesti toteutettavissa ja riittävän tehokasta kyseessä olevassa siirrossa.

Mikäli haluat lisätietoa tilanteista, joissa henkilötietojasi siirretään EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, minne tietojasi siirretään, henkilötietojesi siirroissa käyttämistämme GDPR:n hyväksymistä turvatoimenpiteistä tai käyttöönotetuista suojatoimenpiteistä, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Löydät yhteystietomme alla olevasta osiosta 10.

9. Mitä oikeuksia sinulla on ja kuinka voit käyttää niitä?

Seuraavasta voit lukea oikeuksistasi, kun Teamtailor on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä

Kuten kuvattu alla, jotkut oikeuksistasi ovat voimassa vain, kun käsittelemme henkilötietojasi tietyllä oikeusperusteella, kuten saamallamme suostumuksella. Tietoa siitä, minkä oikeusperusteen perusteella käsittelemme henkilötietojasi eri tarkoituksissa, löydät yllä olevasta osiosta 5.

Jos haluat lisätietoja tai ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi, helpoin tapa on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@teamtailor.com.

Jos otat meihin yhteyttä käyttääksesi tässä tietosuojakäytännössä mainittuja oikeuksia, meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi. Tämän käsittelyn oikeusperuste on lainmukainen velvoitteemme GDPR:n mukaisesti estää henkilötietojen luovuttaminen väärälle henkilölle.

Oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä.

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus saada tietoa siitä, jos suunnittelemme henkilötietojesi käsittelyä mihin tahansa muuhun tarkoitukseen kuin siihen, jota varten tiedot on alun perin kerätty.

Annamme sinulle tällaista tietoa tässä tietosuojakäytännössä, sivustomme päivitysten kautta (katso lisää alla olevasta osiosta 11) ja vastaamalla meiltä kysymiisi kysymyksiin.

Oikeus saada tutustua henkilötietoihin.

Sinulla on oikeus tietää, jos käsittelemme henkilötietojasi, ja saada jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoistasi. Kun saat jäljennöksen tiedoistasi, saat myös tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Oikeus tutustua ja pyytää henkilötietojen siirtoa toiselle vastaanottajalle (”tietojen siirrettävyys”).

Voit pyytää jäljennöstä henkilötiedoistasi, joita käsittelemme kanssasi solmitun sopimuksen toteuttamiseksi tai suostumuksesi perusteella, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Näin voit käyttää näitä tietoja jossain muualla, esimerkiksi siirtääksesi ne toiselle vastaanottajalle. Mikäli se on teknisesti mahdollista, sinulla on myös oikeus pyytää, että Teamtailor siirtää tiedot suoraan toiselle vastaanottajalle.

Oikeus poistaa henkilötiedot (”oikeus tulla unohdetuksi”).

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada meidät poistamaan sinua koskevat henkilötiedot. Näin on esimerkiksi tilanteessa, jossa Teamtailorin ei enää tarvitse käsitellä tietoja siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; jos peruutat suostumuksesi; jos olet vastustanut käsittelyä eikä käsittelyyn ole muuta laillista, pakottavaa perustetta; tai jos käsittely liittyy suoramarkkinointiin ja vastustat suoramarkkinointia. (Erillisen oikeuden vastustaa osalta katso alta.)

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme, viittaamalla erityiseen tilanteeseesi.

Voit myös aina vastustaa henkilötietojesi käyttöämme suoramarkkinointitarkoituksissa painamalla sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuspainiketta tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@teamtailor.com. Kun ilmoitat meille, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointia, lopetamme sen lähettämisen sinulle.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.

Jos uskot, että käsittelemämme henkilötiedot eivät ole paikkansapitäviä, käsittelymme on lainvastaista tai että emme tarvitse tietoja käsittelyn tarkoituksiin, sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme tällaisten henkilötietojen käsittelyä. Jos vastustat käsittelyä yllä kuvatulla tavalla, voit myös pyytää meitä rajoittamaan näiden henkilötietojen käsittelyä siksi ajaksi, kun arvioimme pyyntöäsi.

Kun henkilötietojesi käsittelyämme on rajoitettu, käsittelemme (tietojen säilyttämisen lisäksi) tietoja vain suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai tärkeää yleistä etua koskevasta syystä.

Oikeus oikaista henkilötietoja.

Sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme epätarkat tiedot ja että täydennämme tiedot, jotka ovat mielestäsi puutteellisia.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi.

Kun käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi tai ilmeisen suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa tämä suostumus. Jos teet niin, keskeytämme tietojesi käsittelyn niihin tarkoituksiin, joiden osalta olet peruuttanut suostumuksesi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Oikeus tehdä valitus.

Mikäli sinulla on valitettavaa henkilötietojesi käsittelystämme, voit tehdä valituksen Ruotsin tietosuojaviranomaiselle. Voit myös tehdä valituksen kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.  Jos olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voit tehdä valituksen paikalliseen tietosuojavaltuutetun toimistoon.

10. Kenelle osoitan kommenttini tai kysymykseni?

Jos haluat ottaa yhteyttä Teamtailoriin käyttääksesi oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@teamtailor.com.

Teamtailorilla on myös tietosuojavastaava, joka valvoo GDPR:n noudattamista. Voit ottaa yhteyttä Teamtailorin tietosuojavastaavaan osoitteeseen dpo@teamtailor.com.

11.  Tämän tietosuojakäytännön päivitykset

Päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä tarvittaessa, esimerkiksi koska alamme käsitellä henkilötietojasi uudella tavalla, koska haluamme tehdä tiedoista entistäkin selkeämpiä tai se on tarpeen sovellettavien tietosuojalakien noudattamiseksi.

Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti muutosten varalta. Voit aina tarkistaa tämän sivun ylälaidasta, milloin tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty.

Jos teemme muutoksia, joilla on merkittävä vaikutus siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, kerromme siitä sivustoillamme.

Teamtailor AB www.teamtailor.com Östgötagatan 16 116 21 Tukholma Tukholman lääni +46 (0)10 330 22 22 support@teamtailor.com